Idén immáron ötödik alkalommal rendezik meg 2019. szeptember 18-19. között a budapesti Millenáris Park Rendezvényközpontban az elektromobilitási szektor legnagyobb szakmai és üzleti, régiós és magyarországi seregszemléjét!

A magyar elektromobilitási szektor legjelentősebb szakmai rendezvénye idén elsősorban arra keresi a választ, hogy

  • milyen szabályozói keretrendszer mentén kívánja az állam elősegíteni a piac fejlődését,
  • miként alakul Budapest elektromobilitási stratégiája és mely hazai és külföldi konkrét projektek vannak az előkészítés vagy megvalósítás szakaszában,
  • milyen lehetőségek állnak a magyarországi és régiós települések és vállalkozások rendelkezésére az elektromobilitás széles körben való elterjesztésére, az új mobilitási megoldások integrálására a működésükbe.

Az állami és az önkormányzati szektor döntéshozói mellett a rendezvényen jelen lesznek a piac hazai és nemzetközi magas rangú vezetői, véleményvezérei, piaci vizionáriusai is.

A két napos konferencián lehetőség nyílik a piac jövőjének megismerésére és aktív alakítására, a meghatározó kérdésekben vélemény-nyilvánításra, valamint a hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatok építésére, bővítésére és kormányzati szereplőkkel találkozásra.

NE MARADJON LE AZ ELEKTROMOBILITÁSI SZEKTOR LEGNAGYOBB RÉGIÓS ÉS HAZAI SEREGSZEMLÉJÉRŐL, MÁR MOST ÍRJA BE NAPTÁRÁBA!

 

EMOBILITY FORUM 2019

Időpont: 2019. szeptember 18-19.

Helyszín: Budapest, Millenáris Park Rendezvényközpont

 
A program a felkérések visszaigazolásának ütemében folyamatosan frissül, kövesse figyelemmel annak alakulását és foglalja le helyét már most!

 

https://emobilityforum.hu